Σχετικά με εμάς

Εμείς: εκτιμάμε τη φύση, αγαπάμε την εξερεύνηση,
δίνουμε αξία σε κάθε μικρή λεπτομέρεια, σκεφτόμαστε σαν παιδιά,
… αυτή είναι η φύση μας!

Ποιοι είμαστε

dro Group Image
Η Love Nature Play (LNP) δημιουργεί ξύλινα χειροποίητα παιχνίδια για παιδιά με έμπνευση τη φύση. Ιδρύθηκε στην Ελλάδα και είναι τμήμα της εταιρίας «δρω – ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ». Η εξειδίκευση της «δρω» στο σχεδιασμό και υλοποίηση εκπαιδευτικών προγραμμάτων για παιδιά και η εμπειρία της στη βιωματική μάθηση, για πάνω από 20 χρόνια, ενσωματώνεται στο σχεδιασμό των δημιουργικών αυτών παιχνιδιών, με στόχο το παιχνίδι να συνδυάζει εκπαιδευτική αξία και ποιοτική διασκέδαση.
dro Group Image
Creative Play LNP

Η φιλοσοφία μας

Creative Play LNP
Πιστεύουμε ότι τα παιδιά τα ωφελεί να βιώνουν και να ερμηνεύουν τον καθημερινό τους κόσμο αυθόρμητα, χρησιμοποιώντας το ένστικτό τους, συμμετέχοντας στο δημιουργικό παιχνίδι, ανακαλύπτοντας τη φυσική ομορφιά στην απλότητα και την ποικιλομορφία, μέσω πειραματισμού και διερεύνησης με τις αισθήσεις και τη φαντασία τους.

Το όραμά μας

natural world wooden toys
Όταν τα παιδιά αλληλεπιδρούν με τα παιχνίδια μας, τα οποία εξιτάρουν την περιέργεια και εξάπτουν γοητεία για τον φυσικό κόσμο, στόχος μας είναι να θέλουν να διευρύνουν τις γνώσεις τους, ανακαλύπτοντας και κάνοντας ερωτήσεις σχετικά με τον κόσμο γύρω τους.
natural world wooden toys
Creative Team LNP

Η ομάδα μας

Creative Team LNP
Η ομάδα μας, αποτελείται από εκπαιδευτικούς, ειδικούς παιχνιδιών και ικανούς τεχνίτες, που μοιράζονται με πάθος την αγάπη τους για τη φύση με κοινό στόχο να μεταδώσουν πλούσιες σε οικολογικά μηνύματα εμπειρίες, μέσω του παιχνιδιού.